Book Your Free Session Now

Enter your email below and we'll contact you to arrange your free session

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

Un client satisfacut este cea mai buna strategie intr-o afacere. Dupa acest dicton ne ghidam inca de la inceputurile noastre in business.

Suntem in continua crestere

Step 1

Infiintata in anul 2017, fabrica RN PLAST BEST PRODUCTION din Slatina, judetul Olt, a crescut incet dar sigur, ajungand ca in 2019 sa prelucreze peste 500 de tone de polietilena. Cifra de afaceri si personalul firmei sunt in continua crestere.

Lucram cu tehnologie moderna

Step 1

RN Plast isi desfasoara activitatea in spatii de productie moderne, totalizand in prezent 600 mp. 

Firma detine in prezent doua linii de extrudare pentru folii LDPE, HDPE (monostrat), 3 sudeze pentru confectionat saci si pungi, 1 masina de imprimat (max. 4 culori) si 1 masina de imprimat (1 culoare) dar si doua linii de reciclare a deseurilor tehnologice.

Calitatea produselor este garantata

Step 1

In anul 2019 RN PLAST a fost certificata conform standardelor ISO. Calitatea produselor noastre, grija pentru mediu dar si fata de angajatii nostri este confirmata de certificatele obtinute: ISO 9001/2015, ISO 14001/2015 si ISO 45001/2018.

Ne desfasuram activitatea la nivel national

Step 1

Intreaga productie este vanduta pe piata interna. Mare parte din productie se adreseaza producatorilor industriali care folosesc materialele noastre pentru ambalarea propriilor produse.

Certificari sisteme de management

Copyright © RNPlast. Toate Drepturile Rezervate. Site realizat de Cristinne.ro